mandag 12. mai 2014

Oreokake

Bunn:
375g oreokjeks (knuses med kjevle)
80 g mykt smør

Røres i kjøkkenmaskin med K-spade (Kenwood) til jevn masse og trykkes ut i 26 cm form. Stå kaldt i 30 min.

Fyll 1:
200 g Philadelfia kremost, romtemperert
2 1/2 dl melis
2 dl kremfløte - piskes til krem

Rør sammen ost og melis. Vend dette forsiktig i den piskede kremfløten. Ha oppå bunnen, og la dette avkjøles før neste fyll has på.

 Fyll 2:
1 pk med sjokolademousse (bruker Toro sin pulverpakke)
2 del fløte/melk
1 dl kremfløte - piskes til krem

Bland sjokoladepulveret med visp i kjøkkenmaskin sammen med fløte/melk i noen minutter. Bland forsiktig inn den piskede kremfløten til jevn farge og konsistens. Ha oppå bunnen, og la dette avkjøles før resten has på.
 
Topping:
3 dl kremfløte - piskes til krem
Bres over kaka
 
Pyntes med hakket oreokjeks og lyse Nonstop-sjokolade.
 
Trenger noen timer på å stivne fint, før forma tas av.
Har laget kaken dagen før den spises, men tar da kjeks og nonstop på samme dag som den spises, om enn noen timer før.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar