søndag 22. oktober 2017
Gresskarsuppe
Til 2-3 porsjoner:
400g gresskar
1/2 mellomstor søtpotet
1 fedd hvitløk
1/2 rød løk
4-5 tynne skiver chili
Sitronpepper
Maldonsalt
1/4 ts ingefær-krydder
1/4 dl eplejuice
5 dl vann
1 terning hønsebuljong
1 dl matfløte eller kokosmelk
Del opp løk, hvitløk og chili i små biter, og stek dette blankt i olje i mellomstor kjele.
Ha over krydder og ha oppi søtpotet og gresskar skåret i terninger.
Ha på vann og eplejuice og kok opp. Når det koker has en knust buljongterning. Ha på lokk og kok mørt i 20-30 minutter.
Mos med stavmikser, kok opp med fløte/kokosmelk og smak til med krydder.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar