fredag 22. mai 2015

Hjemmelaget hvitløksmør og kryddersmør til grillsesongen


HVITLØKSMØR
Mykt Bremyk
Salt/hvit pepper
1 raspet hvitløksbåt
Nok til dette glasset
Smak til og bland sammen. Settes i kjøleskap


KRYDDERSMØR
Mykt Bremyk
Salt/hvit pepper
Cayennepepper (sterk smak, bare litt)
Timian
Paprikapulver
Muskat
Ingefær
Chilipulver (ikke mye, da dette er sterkt)
Koriander
Smakes til en liker blandingsforholdet. Settes i kjøleskap

NB!! Smaken 'setter seg' i smøret etter en stund, så det tar litt tid før smaken kommer ordentlig fram.
Derfor viktig at en ikke har for mye krydder i, for en kan heller blande i litt mer etter noen timer om det blir for tamt.
Et annet tips, er å blande i mer smør om det blir for mye smak.

1 kommentar: