Bunn:
375g oreokjeks (knuses med kjevle)
80 g mykt smør
Røres i kjøkkenmaskin med K-spade (Kenwood) til jevn masse og trykkes ut i 26 cm form. Stå
kaldt i 30 min.
Fyll 1:
200 g Philadelfia kremost, romtemperert
2 1/2 dl melis
2 dl kremfløte - piskes til krem
Rør sammen ost og melis. Vend dette forsiktig i den piskede kremfløten. Ha oppå bunnen, og la dette avkjøles før neste fyll has på.
Fyll 2:
1 pk med sjokolademousse (bruker Toro sin pulverpakke)
2 del fløte/melk
1 dl kremfløte - piskes til krem
Bland sjokoladepulveret med visp i kjøkkenmaskin sammen med fløte/melk i noen minutter. Bland forsiktig inn den piskede kremfløten til jevn farge og konsistens. Ha oppå bunnen, og la dette avkjøles før resten has på.
Topping:
3 dl kremfløte - piskes til krem
Bres over kaka
Pyntes med hakket oreokjeks og lyse Nonstop-sjokolade.
Trenger noen timer på å stivne fint, før forma tas av.
Har laget kaken dagen før den spises, men tar da kjeks og nonstop på samme dag som den spises, om enn noen timer før.